Gezellige spelletjesavond: pizza bestellen en bijpraten over mama-zaken

Een gezellige spelletjesavond met vriendinnen is altijd een goed idee. Lekker ontspannen, bijkletsen en lachen om elkaars blunders tijdens het spelen. En als je dan ook nog eens pizza bestelt, is je avond helemaal compleet. In dit artikel geven we je tips voor het organiseren van de perfecte spelletjesavond, inclusief pizza bestellen en het uitwisselen van mama nieuws.

De perfecte spelletjesavond organiseren

Om te beginnen wil je natuurlijk een paar leuke spellen op tafel hebben liggen. Het is handig om van tevoren even te inventariseren wat iedereen leuk vindt om te doen. Denk bijvoorbeeld aan bordspellen, kaartspellen of videogames. Kies spellen waar iedereen aan mee kan doen en die niet te ingewikkeld zijn, zodat iedereen een gezellige avond heeft.

Spelideeën voor een gezellige avond

Er zijn ontzettend veel leuke spellen om uit te kiezen, maar sommige zijn extra geschikt voor een gezellige vrouwenavond. Denk bijvoorbeeld aan 30 Seconds, Trivial Pursuit, Party & Co of het hilarische kaartspel Exploding Kittens. Ook videogames zoals Just Dance of Mario Kart zijn altijd een succes. Games, Pizza bestellen en Mama Nieuws zijn de ingrediënten voor een geslaagde avond.

Tips voor een ontspannen sfeer

Zorg voor een relaxte sfeer in huis, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Steek wat kaarsjes aan, zet gezellige muziek op en zorg voor voldoende zitruimte. Leg de spelregels van tevoren klaar, zodat je niet halverwege de avond eindeloos op zoek bent naar die ene regel die niemand meer weet.

Pizza bestellen: Margarita en meer

Wat is een spelletjesavond zonder lekkere hapjes? Om het jezelf makkelijk te maken, kun je pizza bestellen. Zo hoef je niet uren in de keuken te staan en kan iedereen genieten van een heerlijke, verse pizza.

De lekkerste pizzakeuzes voor iedereen

Er zijn natuurlijk allerlei soorten pizza’s om uit te kiezen, van de klassieke Margarita tot een pizza met tonijn of een vegetarische variant. Vraag van tevoren even aan je vriendinnen wat zij lekker vinden en bestel verschillende soorten, zodat er voor ieder wat wils is. Vergeet ook de bijgerechten niet, zoals knoflookbrood of een frisse salade.

Mama-nieuwtjes uitwisselen en bijpraten

Een gezellige avond met vriendinnen is natuurlijk ook hét moment om even bij te praten over het moederschap. Of je nu al jaren moeder bent of net je eerste kindje hebt gekregen, er is altijd wel iets te bespreken.

Leuke gespreksonderwerpen voor moeders

Begin bijvoorbeeld met het uitwisselen van grappige anekdotes over jullie kinderen. Het is altijd leuk om te horen wat voor gekke dingen ze nu weer hebben uitgehaald. Daarnaast kun je het ook hebben over de dagelijkse beslommeringen van het moederschap, zoals opvoedtips, slaaprituelen of wat te doen bij een driftbui. Kortom, genoeg gespreksstof voor een gezellige avond!

Recommended Articles