Warm: groene asperges met zalm

INGREDIENTEN

  • 500 gr groene asperges
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 150 gr gerookte zalm
  • 2 takjes dille

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 2 personen

RUBRIEK : Voorgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de zalm in fijne reepjes.
  2. Was de asperges en snijd van de onderkant ongeveer 2 cm af.
  3. Dep de asperges met het keukenpapier droog en bestrijk ze met 2 eetlepels olie.
  4. Verhit de grillpan.
  5. Rooster de asperges in de grillpan in ongeveer 5 minuten beetgaar.
  6. Keer ze regelmatig om.
  7. Rangschik de asperges op 2 voorverwarmde borden en verdeel de reepjes zalm erover.
  8. Garneer tenslotte met de takjes dille.
  9. Serveer eventueel met een dressing van olie, citroensap, mespunt suiker en wat mosterd.

Bron: www.groentenenfruit.nl


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
asperge, groen, zalm Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: