Penne all'arrabbiata

INGREDIENTEN

  • 400 gr penne
  • 1 teentje look
  • 1 ajuin
  • 500 gr gepelde tomaten 
  • 1 of 2 rode pepertjes (hoeveelheid naar smaak)
  • verse basilicum
  • 1/2 glas olijfolie
  • eventueel Italiaanse pikante worst in stukjes
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwarm de olie in een pan en fruit de ajuin en de look hierin.
  2. Voeg de in stukjes gesneden tomaten met hun sap erbij.
  3. Kruid met peper en zout en voeg ook het pepertje (en eventueel de worst) toe. Laat alles 5 minuten op een zacht vuur goed aanstoven.
  4. Kook ondertussen de pasta in ruim gezouten water beetgaar.
  5. Giet ze af en schep ze over in een schotel.
  6. Giet de saus erover en bestrooi rijkelijk met geknipte basilicumblaadjes.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: