Koud: gerookte zalm met avocado

INGREDIENTEN

  • 12 sneetjes gerookte zalm
  • 2 avocado's
  • 250 gr amandelschilfers

Vinaigrette:

  • 1 theelepel mosterd
  • maisolie
  • balsamico azijn
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Voorgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verhit een pan met anti-aanbaklaag en laat hierin de amandelschilffertjes mooi bruin bakken.
  2. Maak de vinaigrette met alle ingrediënten en breng ze op smaak met peper en zout.
  3. Schil de avocado's, snijd ze doormidden en verwijder de pit.
  4. Snijd ze vervolgens in smalle reepjes.
  5. Schik de sneetjes gerookte zalm samen met de sneetjes avocado mooi op 4 bordjes.
  6. Overgiet het met de vinaigrette en bestrooi de bordjes net voor het serveren met de warme of lauwe amandelschilfers.
  7. Serveer dit voorgerechtje met een stuk geroosterd brood.

Gepost door Annick Cappaert


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
mosterd, zalm, gerookte zalm, avocado, voorgerecht, geroosterd brood, amandelschilfers, amandel, vinaigrette Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: