Warm: avocado gegratineerd met geitenkaas

INGREDIENTEN

  • 2 rijpe avocado's  
  • 150 gr verse geitenkaas 
  • 80 gr gemengde sla
  • sap van een halve citroen 
  • 6 eetlepels balsamico-azijn
  • 1 koffielepel rozepeperbolletjes
  • 1 koffielepel Provençaalse kruiden 

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Voorgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Warm de grill van de oven voor.
  2. Doe de balsamicoazijn in een pan en laat het inkoken.
  3. Snijd de avocado's doormidden en verwijder de pitten.
  4. Besprenkel het vruchtvlees met het citroensap.
  5. Verdeel de geitenkaas over de 4 halve avocado's.
  6. Bestrooi ze met de Provençaalse kruiden en de roze peperbessen.
  7. Doe de avocado's in een ovenschaal en plaats ze gedurende enkele minuten onder de grill en laat ze gratineren.
  8. Garneer de borden met een streepje ingekookte balsamico-azijn.
  9. Leg op elk bord een halve avocado, werk af met een plukje sla en serveer onmiddellijk.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
geitenkaas, gratineren, avodado Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: