Koud: notenbrood met Hervékaas en Luikse Stroop

INGREDIENTEN

  • 8 sneetjes notenbrood 
  • 2 zachte Hervékazen
  • 100 gr veldsla
  • 1 stronk witloof
  • 4 eetlepels Luikse stroop
  • 1 eetlepel balsamico-azijn
  • 10 gr boter  
  • (versgemalen) peper     


     

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Voorgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was de sla en zwier de blaadjes droog.
  2. Verwijder de buitenste blaadjes van de stronk witloof en snipper de rest fijn.
  3. Snijd de Hervekaas in kleine blokjes.
  4. Doe de Luikse stroop en de balsamico-azijn in een pan en warm het zachtjes op.
  5. Besmeer de sneetjes notenbrood met wat boter.
  6. Verdeel de sla, de witloofsnippers en de blokjes kaas over de broodsneetjes.
  7. Overgiet de sneetjes met de stroop, werk af met een snuifje peper en serveer onmiddellijk.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
witloof, veldsla, notenbrood, herve, kaas, hervé, luik, stroop, siroop Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: