Warm: oesters gegratineerd met parmezaanse kaas

INGREDIENTEN

  • 24 oesters 
  • 4 eetlepels verse grof geraspte parmezaamse kaas 
  • 1 eetlepel verse fijngehakte bieslook 
  • (versgemalen) peper
  • roggebrood

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Voorgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  2. Plaats de oesters gedurende enkele minuten in de voorverwarmde oven. Zo zijn ze veel makkelijker te openen met een scherp mes. 
  3. Schakel de oven om naar grillen.
  4. Overstrooi de oesters met de parmezaanschilfers.
  5. Doe de oesters in een ovenschaal, plaats ze gedurende 2-3 minuten onder de grill van de oven en laat ze mooi gratineren.
  6. Breng ze op smaak met peper, garneer met de fijngehakte bieslook en serveer de oesters met roggebrood.

Gepost door Kristel


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
oesters, bieslook, parmezaan, gratineren Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: