Béchamelsaus

INGREDIENTEN

  • 80 gr boter
  • 80 gr bloem
  • 1,5 l melk
  • peper en zout
  • nootmuskaat

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Diversen

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Smelt de boter op een laag vuurtje.
  2. Voeg de bloem al roerend toe aan de gesmolten boter.
  3. Voeg geleidelijk de melk toe en laat dit enkele minuten koken.
  4. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.


 

REACTIES :

Geschreven door Gerard Verhoeven op 05/10/2007


Ziet er zo eenvoudig uit, maar toch mislukt het me zo vaak.



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
boter, bloem, melk, peper, zout, nootmuskaat Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: