Zwaardvis met rode pesto en pecorino

INGREDIENTEN

  • 4 moten zwaardvis
  • 4 eetlepels rode pesto
  • 4 eetlepels broodkruim
  • 4 eetlepels geraspte pecorino
  • 3 eetlepels olijfolie
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Visrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. 
  2. Kruid de moten vis met peper en zout
  3. Vet een ovenschaal in met olijfolie en plaats er de moten in.
  4. Bestrijk de bovenkant van de vis met een laagje rode pesto, vervolgens een laagje pecorino en tenslotte een laagje broodkruim.
  5. Druppel er nog een beetje olijfolie op en plaats de ovenschaal gedurende 10 à 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  6. Lekker met pasta.

Gepost door Dirk


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
zwaardvis, pecorino, schapenkaan, pesto, rode Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: