Griekse pasta

INGREDIENTEN

  • 600 gr griekse pasta
  • 200 gr fetakaas
  • olijven
  • zongedroogde tomaten

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Kook de griekse pasta al dente.
  2. Snijd de fetakaas in kleine blokjes.
  3. Snijd de olijven in ringen.
  4. Snijd/knip de zongedroogde tomaten in stukjes.
  5. Laat de pasta uitlekken in een vergiet.
  6. Giet er koud water over tot de pasta koud is.
  7. Voeg de fetakaas, olijven en zongedroogde tomaten toe.
  8. Smakelijk!

Gepost door Kelly Coucke


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Griekse pasta, grieks, pasta, olijven, fetakaas, zongedroogde pasta, vergiet, al dente Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: