Romige gevulde aardappels

INGREDIENTEN

  • 4 vastkokende aardappels
  • 8 sneden kalkoen
  • 150 gr geraspte kaas
  • 1dl room of melk
  • bakboter
  • kruidenboter
  • peterselie
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 2 personen

RUBRIEK : Bijgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Kook de aardappels en laat ze afkoelen.
  2. Versnijd de kalkoen in korte reepjes en bak ze in de pan.
  3. Snijd een topje van de aardappel en hol deze hem met een lepel uit.
  4. Snijd vervolgens ook een stukje van de onderkant zodat je de aardappel stabiel in een ovenschotel kan zetten.
  5. Warm de puree uit de aardappels op met kruidenboter en de room.
  6. Voeg ook de gebakken kalkoen toe.
  7. Breng op smaak met peper zout en peterselie.
  8. Meng stevig en vul de aardappels met het mengsel.
  9. Bestrooi het geheel met geraspte kaas en zet gedurende 20 min in een voorverwarmde oven van 180°.
  10. Smakelijk!

Gepost door SophieCools


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
aardappels, gevuld, room, kruidenboter, petatten, kaas, geraspt, oven Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: