Tagliatelle met spekreepjes en champignons

INGREDIENTEN

  • 400 gr tagliatelle
  • 200 gr licht gezout, gerookt spek
  • 250 gr champignons
  • 4 eetlepels basilicum
  • 4 eetlepels olijfolie
  • peterselie
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd het zoute gerookte spek in dobbelsteentjes en bak ze in olijfolie.
  2. Veeg de champignons schoon met keukenpapier of borstel ze schoon met een champignonborsteltje.
  3. Bak ook de champignons in olijfolie.
  4. Voeg de versnipperde basilicum en champignons toe aan het spek.
  5. Kruid goed af met peper en zout.
  6. Kook ondertussen de tagliatelle in ruim kokend water al dente.
  7. Laat ze uitlekken en doe er het mengsel van spekreepjes, champignons en basilicum bij.
  8. Bestrooi het net voor het opdienen met wat peterselie.

Gepost door Gerry


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Tagliatelle met spekreepjes en champignons, pasta, spek, champignons, tagleatelli, peterselie, zomers recept, zomers gerecht Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: