Bloemkool op zijn vlaams

INGREDIENTEN

  • bloemkool
  • 4 hardgekookte eieren
  • margarine
  • gehakte peterselie
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Bijgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Reinig en was de bloemkool.
  2. Verdeel de bloemkool in roosjes en kook ze gaar in lichtgezouten water.
  3. Laat de bloemkool goed uitlekken.
  4. Plet de hardgekookte eieren fijn.
  5. Smelt een beetje margarine en meng er de eieren en de peterselie door.
  6. Kruid met peper en zout en giet de saus over de bloemkool.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
bloemkool, eieren, margarine, peterselie, peper, zout Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: