Krielaardappeltjes gestoofd

INGREDIENTEN

  • 500 gr krielaardappeltjes
  • 1,5 dl witte wijn
  • olijfolie
  • tijm
  • rozemarijn
  • laurierblad
  • 1 teentje look
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Bijgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was de krielaardappeltjes.
  2. Doe ze in een kookpot en giet er de wijn en wat olijfolie bij.
  3. Bestrooi met tijm en rozemarijn.
  4. Kruid met peper en zout.
  5. Doe er een laurierblad en geperste knoflook bij.
  6. Roer alles goed om en laat op een zacht vuurtje garen onder gesloten deksel.
  7. Regelmatig roeren.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
krielaardappeltjes, witte wijn, olijfolie, tijm, rozemarijn, laurierblad, look, peper, zout Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: