Victoriabaars met groentenratatouille

INGREDIENTEN

  • 1 aubergine
  • 2 courgettes
  • 1 rode en 1 gele paprika
  • 1 groot ui
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje look
  • 2 theelepels provençaalse kruiden
  • 2 dl. tomatensap
  • 2 dl. rosé wijn
  • 1 takje rozemarijn
  • 800 gr. victoriabaarsfilet
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 90 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Visrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de schoongemaakte en gewassen aubergines en courgettes in brunoise.
  2. Halveer de paprika en verwijder de steelaanzetten, de zaadlijsten en de zaadjes.
  3. Snijd de gepelde ui en de paprika in brunoise.
  4. Snipper de gepelde look.
  5. Verhit de olie in een pan en fruit de groenten tot ze kleuren.
  6. Breng op smaak met peper, zout en de kruiden.
  7. Giet de tomatensap en de wijn erbij.
  8. Laat de ratatouille gedurende 5 min. stoven.
  9. Verdeel de stukken vis over de groenten nadat ze gekruid zijn en bestrooi ze met rozemarijn.
  10. Laat met het deksel op de pan gedurende 5 à 6 min. stoven tot de vis gaar is.
  11. Bevochtig eventueel met een beetje visfimet als er niet voldoende saus overblijf.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: