Tagliatelle met zalm en champignons

INGREDIENTEN

  • 400 gr tagliatelle
  • 250 gr gerookte zalm
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 300 gr parijse champignons
  • 1 eierdooier
  • 3,5 dl room
  • 25 gr boter
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel verse fijngehakte bieslook
  •  (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de zalm in dunne reepjes.   
  2. Schil de ui en het teentje knoflook en snipper ze fijn. 
  3. Veeg de champignons schoon.
  4. Smelt de boter in een pan en laat hier de ui- en looksnippers in fruiten.
  5. Snijd de champignons in vieren en voeg ze toe aan de pan. 
  6. Giet er de room bij. 
  7. Klop de eierdooier los met een beetje water en giet het eveneens bij de saus. 
  8. Kook intussen de tagliatelle beetgaar in ruim, gezouten water.
  9. Voeg op het einde van de kooktijd de zalm en bieslooksnippers toe aan de saus en breng op smaak met peper en zout.
  10. Giet de pasta af en meng ze onder de saus. 
  11. Verdeel de pasta over 4 voorverwarmde borden en garneer met de gehakte bieslook.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
pasta, tagliatelle, zalm,champignons Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: