Pasta met krab en erwten

INGREDIENTEN

  • 400 gr korte pasta
  • 1 blikje krab
  • 200 gr erwten
  • 2 dl groentenbouillon 
  • 125 ml room
  • 2 eetlepels bloem
  • enkele draadjes saffraan 
  • 2 eetlepels verse, fijngehakte bieslook
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Breng de groentenbouillon aan de kook. 
  2. Meng de room onder de bloem in een kom en voeg dit bij de bouillon. 
  3. Blijf roeren tot er een romige witte saus ontstaat. 
  4. Voeg er vervolgens de erwten aan toe en laat het geheel nog 10 minuten zachtjes koken. 
  5. Voeg op het einde van de kooktijd het uitgelekte blikje krab bij. 
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Kook intussen de pasta beetgaar in gezouten, ruim water, waaraan de saffraandraadjes werden toegevoegd zodat de pasta geel kleurt. 
  8. Giet de pasta af en meng ze onder de saus.
  9. Verdeel de pasta over 4 voorverwarmde borden en garneer met de gehakte bieslook.

Gepost door Evi


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
pasta, farfalle, erwten, krab, crab Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: