Pasta met groenten, pesto, kaas en room

INGREDIENTEN

  • 400 gr korte pasta
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 4 tomaten
  • 500 gr Parijse champignons
  • 3 teentjes knoflook
  • 8 zongedroogde tomaten
  • 1 dl room
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels naturel roomkaas
  • 4 eetlepels rode pesto
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 100 gr geraspte belegen kaas + garnituur
  • 1 eetlepel italiaanse kruiden
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was de groenten zorgvuldig.
  2. Snijd de paprika's en de zongedroogde tomaten in fijne reepjes.
  3. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
  4. Snijd de tomaten in blokjes.
  5. Schil de teentjes knoflook en pers ze fijn.
  6. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim, gezouten water. 
  7. Verhit de olie in een wok en laat hier de knoflook even kort in fruiten.
  8. Voeg dan de champignons toe, en bak ze gedurende enkele minuten op een hoog vuur.
  9. Voeg vervolgens de paprikareepjes toe, en laat ze even meebakken.
  10. Meng de room, roomkaas, pesto en de kruiden door de groenten en laat het even pruttelen.
  11. Breng op smaak met peper en zout.
  12. Schep tenslotte de beetgare pasta door de groenten, alsook de geraspte kaas.
  13. Laat nog even doorwarmen onder voortdurend omscheppen.
  14. Roer van het vuur af de tomaten erdoor en verdeel de pasta met groenten over vier voorverwarmde borden, garneer met de resterende geraspte kaas en serveer onmiddellijk.

Gepost door Gert


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
pasta, penne, volkoren, champignon, tomaat, tomaten, zongedroogd, pesto, room, kaas Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: