Koud: cavaillonmeloen met garnalen

INGREDIENTEN

  • 2 cavaillon - meloenen
  • 350 gr grijze gepelde garnalen
  • 4 eetlepels cocktailsaus
  • 1 eetlepel verse, fijngehakte peterselie

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Voorgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Meng ongeveer 300 gr van de garnalen met de cocktailsaus en de fijngehakte peterselie.
  2. Snijd de cavaillons doormidden.
  3. Lepel het vruchtvlees uit de cavaillons en snijd het in kleine stukjes.
  4. Voeg de stukjes meloen toe aan de garnalencocktail.
  5. Vul de cavaillons op met het mengsel.
  6. Garneer met de overgebleven garnalen zonder saus en versier de cavaillon met een takje peterselie.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
cavaillon, meloen, garnalen Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: