Pasta met champignons en saffraan

INGREDIENTEN

  • 400 gr korte pasta 
  • 250 gr parijse champignons
  • 1 sjalotje
  • 1 teentje knoflook
  • 1 dl room
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 50 gr parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels verse fijngehakte peterselie
  • 2 capsules saffraanpoeder
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Maak de champignons schoon en snijd ze in schijfjes. 
  2. Schil het sjalotje en het teentje look en snipper ze fijn. 
  3. Verhit de olijfolie op in een pan en fruit het sjalotje en teentje look hierin. 
  4. Voeg de champignons toe en laat het geheel 5 minuten stoven. 
  5. Kruid met peper en zout en laat nog 5 minuten stoven.
  6. Kook intussen de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  7. Voeg 3 minuten voor het einde van de kooktijd van de pasta, de saffraan toe.
  8. Giet de pasta af, meng ze onder de champignons en voeg de room toe.
  9. Verdeel de pasta over 4 voorverwarmde borden en garneer met parmezaanse kaas en de fijngehakte peterselie.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
pasta, penne, champignons, saffraan Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: