Pasta met tonijn, kaas en ananas

INGREDIENTEN

  • 400 gr (korte) pasta 
  • 150 gr tonijn in olie
  • 200 gr ananas 
  • 100 gr ricottakaas
  • 100 gr mascarponekaas
  • 10 walnoten
  • 1 eetlepel wodka
  • muskaatnoot
  • peterselie
  • zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim gezouten water. Giet af en laat de pasta afkoelen.
  2. Meng in een kom de ricotta, mascarpone, de uitgelekte stukjes ananas, de fijngesneden tonijn, de gehakte noten goed onder mekaar.
  3. Breng op smaak met wat zout, muskaatnoot, een eetlepel wodka en een eetlepel water.
  4. Meng de pasta onder dit mengsel en schep het geheel in een voorverwarmde schotel.
  5. Garneer met wat gehakte peterselie.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
pasta, tonijn, ananas, mascarpone, ricotta Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: