Spaghetti met gorgonzolakaas

INGREDIENTEN

  • 400 gr spaghetti
  • 2,5 dl culinaire room
  • 250 gr gorgonzola
  • 2 eetlepels verse, fijngehakte peterselie
  • 1/2 koffielepel nootmuskaat
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Warm de room op in een pannetje op een zacht vuurtje. 
  2. Snijd de gorgonzola in kleine stukjes, voeg ze toe aan de room en blijf roeren totdat de kaas volledig gesmolten is. 
  3. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en de helft van de fijngehakte peterselie.
  4. Kook intussen de spaghetti beetgaar in gezouten water volgens de richtlijnen op de verpakking. Giet de pasta af en schep ze over in een voorverwarmde schotel.
  5. Giet de saus over de pasta en garneer tenslotte met de overgebleven gehakte peterselie.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
spaghetti, pasta, gorgonzola, room, kaas, vegetarisch Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: