Spaghetti met tonijn, olijven, kappertjes en pecorinokaas

INGREDIENTEN

  • 400 gr spaghetti
  • 250 gr tonijn
  • 50 gr zwarte olijven 
  • 50 gr groene olijven
  • 30 gr kappertjes
  • 1 citroen 
  • 12 eetlepels olijfolie
  • 50 gr geraspte pecorinokaas
  • 2 eetlepels verse, fijngehakte peterselie

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Hak de olijven, kappertjes en tonijn fijn. 
  2. Doe ze in een kom, voeg er de olie aan toe en meng alles goed.
  3. Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de richtlijnen op de verpakking.  Giet de pasta af en meng ze onder de klaargemaakte olie.
  4. Was de citroen en rasp de schil voorzichtig.
  5. Verdeel de pasta over 4 voorverwarmde borden.
  6. Bestrooi de borden met de pecorinokaas en een beetje van de geraspte citroenschil.  
  7. Garneer met de peterselie.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
pasta, spahetti, tonijn, kappertjes, kappers, olijven, zwart, groen Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: