Bosvruchtenmousse

INGREDIENTEN

  • 1 blikje bosvruchten op siroop (+/- 185 gr uitlekgewicht)
  • 100 gr slagroom
  • 1,5 dl room
  • 50 gr fijne griessuiker
  • 1 borrelglaasje advocaat

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Nagerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Laat de bosvruchten goed uitlekken, doe de siroop in een pannetje en laat het inkoken tot er een stroperige massa ontstaat. Laat de siroop afkoelen.
  2. Klop de room op met de suiker tot halve dikte.
  3. Meng de bosvruchten onder de room.
  4. Roer de afgekoelde siroop en de advocaat door het mengsel.
  5. Verdeel de mousse over vier dessertschaaltjes en plaats ze minstens gedurende 2 uur in de koelkast.

Gepost door Rina


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
bosvruchten, mousse, siroop, stroop Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: