Aardappelen gegratineerd met olijven en basilicum

INGREDIENTEN

  • 700 gr aardappelen 
  • 1 dl (groene) olijfolie 
  • +/- 12 olijven 
  • fijn gesnipperde verse basilicum 
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Bijgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was de aardappelen, schil ze en snijd ze in stukjes.
  2. Laat ze ongeveer gedurende 15 minuten koken in gezouten water.
  3. Doe de gekookte aardappelen vervolgens in een ovenschotel en prak ze tot kleine stukjes of puree en overgiet het geheel met olijfolie.
  4. Voeg de olijven toe en breng op smaak met peper en zout.
  5. Plaats de ovenschotel gedurende 10-15 minuten in de oven op 180° C.
  6. Haal de schotel uit de oven, overstrooi de aardappelen met de basilicum en serveer onmiddellijk.

Gepost door Lise


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
aardappel, puree, olijven, basilicum Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: