Puree van zoete aardappelen

INGREDIENTEN

  • 700 gr zoete aardappelen met oranjekleurig vlees 
  • 1 koffielepel 4-kruidenmix (gewoonlijk gemalen kaneel, nootmuskaat, kruidnagel en peper of gember) 
  • 100 ml kokosmelk 
  • klontje boter
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Bijgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. De aardappelen wassen, schillen en in grove stukken snijden.
  2. Kook de aardappelen gaar in ongeveer 25 minuten in gezouten water.
  3. Pureer of prak vervolgens de aardappelen, voeg er de kokosmelk, boter en kruiden aan toe en meng het geheel goed door.
  4. Breng eventueel nog meer op smaak met peper en zout

Gepost door Lise


 

REACTIES :

Geschreven door katrin Adriaensen op 09/3/2009


dit is zoooo lekker! ik heb cocosroom gebruikt ipv kokosmelk. De puree was half toen de kinderen thuis kwamen van school :) Zo lekker, ik kon er niet afblijven!



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
puree, aardappel, stoemp, zoet Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: