Pangasiusfilet met geroosterde groenten

INGREDIENTEN

  • 2 pangasiusfilets
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 8 kerstomaatjes
  • 1 gele paprika
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • takje rozemarijn
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 1 persoon

RUBRIEK : Visrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was en droog de tomaatjes.
  2. Versnipper de ui.
  3. Snijd de courgette in de lengte doormidden en vervolgens in dikke plakken.
  4. Maak de paprika schoon en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. 
  5. Plaats alles in een kom en besprenkel met de olijfolie.
  6. Bestrooi het geheel met de kruiden en meng alles.
  7. Leg hierop het takje rozemarijn en laat minstens een uur marineren.
  8. Verwarm de grill voor.
  9. Plaats de groenten in een lage ovenschaal en rooster ze onder de grill gedurende 20 minuten.
  10. Smelt in een koekenpan de boter en bak er de filets gedurende 5 minuten in gaar.
  11. Kruid af met zout en peper.

Gepost door Yvo


 

REACTIES :

Geschreven door wanne xxx op 28/2/2009


Heel lekker!



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Pangasiusfilet met geroosterde groenten, pagasius, filet, visfilet, visgerecht, visrecept, zee, grill, ovenschotel, grillen, paprika, courgette, ovenschaal, koekenpan, olijfolie, oregano, rozemarijn, tijm Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: