Koolvispakketjes met tortillachips

INGREDIENTEN

  • 4 stukken koolvisfilet van 150 g
  • 50 gr tortillachips
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 boswortels, in dunne plakjes
  • 1 grote gele paprika, in reepjes
  • 2 bosuitjes, in ringetjes
  • sap van een halve citroen
  • zout, versgemalen zwarte peper
  • 1 eetlepel gemengde Mexicaanse kruiden

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Visrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Laat de koolvisfilets eventueel ontdooien.
  2. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  3. Verkruimel de tortillachips fijn in de keukenmachine of in een plasticzak met een deegroller en meng de olijfolie erdoor.
  4. Verdeel de groenten over het midden van 4 grote stukken bakpapier of aluminiumfolie.
  5. Strooi er zout en peper over en sprenkel wat citroensap erover.
  6. Wrijf de koolvisfilets in met citroensap en de Mexicaanse kruiden en leg ze op de groenten.
  7. Strooi de tortillachips over de vis.
  8. Vouw de uiteinden van het bakpapier aan twee kanten van de vis naar elkaar toe en draai deze uiteinden dicht, zodat een open pakketje ontstaat.
  9. Zet de pakketjes op de bakplaat en schuif ze in de oven.
  10. Bak de koolvis in 20 minuten goudbruin en gaar.
  11. Lekker met rijst en een salade van tomaatjes.
  12. Vervang de koolvisfilet door tilapiafilet of meervalfilet.
  13. Neem in plaats van tortillachips gewone chips of cornflakes.

Bron : www.tijdvoorvis.nl


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Koolvispakketjes met tortillachips, koolvis, tortilla, keukenmachine, visrecept, cornflakes, visgerechten, tomaten Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: