Zeebaarsfilet met mosterdglazuur

INGREDIENTEN

  • 4 zeebaarsfilets met huid (ca. 200 gr per stuk)
  • zwarte peper - versgemalen
  • zeezout - gemalen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepes grove mosterd
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 eetlepel dille - gehakt vers of diepvries
  • 1 eetlepel bruine basterdsuiker
  • enkele takjes trostomaten - tomaten ingekruist

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Visrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Bestrooi de zeebaarsfilets met peper en zout.
  2. Meng olijfolie met mosterd, citroensap, dille en bruine basterdsuiker.
  3. Bestrijk de vis licht met dit mengsel.
  4. Leg de zeebaars met de huidzijde op het rooster van de barbecue of gebruik een grillpan.
  5. Rooster de vis 12-15 minuten afhankelijk van de dikte en bestrijk deze tijdens het roosteren met mosterdglazuur.
  6. Leg als de vis te donker wordt een stukje aluminiumfolie onder de vis op het rooster.
  7. Leg de trostomaten ernaast op het rooster en laat ze garen.

Bron : www.tijdvoorvis.nl


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Zeebaarsfilet met mosterdglazuur, zeebaars, zeebaarsfilet, visfilet, trostomaten, aluminiumfolie, barbecue, grillpan, roosteren, visrecept, visgerecht, vis, zee, basterdsuiker, bruine basterdsuiker Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: