Zeeduivelspiezen, gemarineerd

INGREDIENTEN

  • 600 gr zeeduivelfilet
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetlepels ketjap manis
  • 3 eetlepels citroensap
  • ½ eetlepel kerriepoeder
  • 2 eetlepels slaolie

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Visrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Spoel de zeeduivelfilets af onder de koude kraan en dep ze droog.
  2. Snijd de filets in stukjes van ca. 3 cm en rijg ze aan 4 lange spiezen of 8 satéstokjes.
  3. Pers de teentjes knoflook uit en meng ze met de ketjap, het citroensap, het kerriepoeder en de slaolie.
  4. Bestrijk de visspiezen met dit mengsel en laat ze 20 minuten in de koelkast liggen.
  5. Verwarm de grill of de barbecue voor.
  6. Leg de zeeduivelspiezen op het rooster onder de hete grill of op de barbecue en laat ze in ca. 10 minuten gaar worden.

Lekker met knoflooksaus, tomatensalade en stokbrood.

Bron : www.tijdvoorvis.nl


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Gemarineerde zeeduivelspiezen, zeeduivel, gemarineerde zeeduivel, marinade, lotte, visspies, visspiezen, spiezen, barbecue, grill, visrecept, visgerecht, satÚ, satÚstokje, citroen, citroensap, kerriepoeder, slaolie, knoflooksaus, tomatensalade, stokbrood Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: