Tagliatelle met varkenshaas

INGREDIENTEN

  • 400 gr groene tagliatelle
  • 400 gr varkenshaas
  • 2 teentjes knoflook
  • 500 ml gezeefde tomaten
  • 10 gr rozemarijn
  • 30 gr boter
  • 4 el geraspte Pardano
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Tagliatelle in ruim kokend water al dente koken
  2. Pers het knoflook.
  3. Hak de rozemarijn fijn.
  4. Snijd de varkenshaas in plakjes en kruid met peper en zout..
  5. Tomaten in pannetje verhitten.
  6. Knoflook en rozemarijn toevoegen.
  7. 10 minuten laten pruttelen en op smaak brengen met peper en zout.
  8. Varkenshaas in de boter bakken.
  9. Pasta op borden schikken, vlees hierop leggen en bedruipen met de saus.
  10. Werk af met de Pardano.

Gepost door Bram


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Tagliatelle met varkenshaas, tagliatelle, tagliatelli, varkenshaas, varkenshaasje, rozemarijn, peper, zout, pasta, varkensvlees, knoflook, gezeelfde tomaten, tomaten, tomaat Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: