Kaassaus

INGREDIENTEN

  • 50 gr boter
  • 30 gr bloem
  • halve liter melk
  • 50 gr geraspte oude kaas
  • peper en zout
  • nootmuskaat

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Diversen

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Laat de boter op een laag vuur smelten in een steelpan.
  2. Roer de bloem door de boter totdat er een gladde massa ontstaat.
  3. Voeg al roerend de melk toe tot er een gebonden saus ontstaat.
  4. Laat de saus 5 minuten zachtjes doorkoken.
  5. Voeg de kaas bij de saus en roer totdat de kaas is opgelost.
  6. Maak de saus op smaak met de peper, zout en nootmuskaat.

Gepost door Bart


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Kaassaus, steelpan,melk, kaas,peper, zout, nootmuskaat Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: