Parmezaanse pasta

INGREDIENTEN

  • 400 gr.macaroni
  • 2 eetlepels olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 1 stuk prei
  • 2 tomaten
  • 4 gedroogde tomaten
  • 1 doosje champignons
  • 1 eetlepel peterselie
  • 5 eetlepels tomatenketchup
  • 2 eetlepels groene pesto
  • een snuifje tijm
  • 1 theelepel oregano
  • 1 dl water
  • 50 gram geraspte parmasaanse kaas
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Kook de macaroni al dente.
  3. Snijd de ui in fijne snippers.
  4. Verhit de olie in de wok en fruit de gesnipperde ui.
  5. Voeg de geperste knoflook toe.
  6. Borstel de champignons en snijd deze in dunne plakjes.
  7. Ontvel de tomaten.
  8. Snijd de prei in dunne ringen en de tomaten in stukjes.
  9. Voeg dit alles in de wok en laat het garen.
  10. Voeg de oregano, tijm, peterselie, ketchup, peper en zout toe en blus af met water.
  11. Laat dit nog een paar minuten sudderen.
  12. Schep de macaroni er door en doe alles over in een ovenschaal.
  13. Strooi er de kaas over en gratineer dit gerecht +/- 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Tip : Serveer met een fris slaatje.

Gepost door Mieke


 

REACTIES :

Geschreven door Guido Renard op 26/10/2007


Ik heb dit gisteren gekookt en het was heel lekker. De tomatenketchup heb ik vervangen door curryketchup, omdat ik geen tomatenketchup had.



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Parmezaanse pasta, parmezaans, parmesaans, pasta, kaas, tijm, oregano, oven, champignons, italiaans, ketchup Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: