Italiaanse aardappelsalade

INGREDIENTEN

  • 8 aardappelen
  • 3 teentjes knoflook
  • 4 tomaten
  • enkele zwarte olijven
  • 125 gr champignons
  • 4 cl olijfolie (extra vierge)
  • peper en zout
  • 1 snuifje oregano (gedroogd)

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Bijgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Schil de aardappelen kook ze gaar in licht gezouten water.
  2. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.
  3. Snijd de aardappelen in stukjes.
  4. Pers de knoflook.
  5. Pel de tomaten verwijder de zaadjes.
  6. Snijd de olijven in stukjes.
  7. Was de champgignons en snijd ze steeds in 4 stukken.
  8. Bak ze in een pan en roer de champignons regelmatig om.
  9. Fruit de knolflook in een andere pan met hete olie en bak er de aardappelen in.
  10. Roer het geheel regelmatig om.
  11. Voeg de tomaten, olijven, oregano en gebakken champignons toe en laat deze nog 2 minuten meestoven.
  12. Breng op smaak met peper en zout.
  13. Serveren met vlees en een frisse gemengde sla.

Gepost door Jan


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: