Forel in een tomatensausje

INGREDIENTEN

  • 4 forellen (+/- 170 gr per stuk)
  • 500 gr tomaten
  • 1 fijngehakt teentje knoflook
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 3 eetlepels olijfolie
  • een snuifje viskruiden
  • citroensap
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Visrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Maak de forellen schoon onder stromend water.
  2. Bestrooi de vissen met wat zout en viskruiden.
  3. Pel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in kleine stukjes.
  4. Hak de knoflook en peterselie fijn en fruit deze in een voorverwarmde pan met olie.
  5. Voeg de tomaat toe met wat peper en zout.
  6. Bak de tomaten op een zacht vuurtje gaar tot een dikke saus.
  7. Leg de forellen 15 min. in de saus en laat ze gaar worden.
  8. Draai de vissen voorzichtig om en strooi er peterselie over.
  9. Proef de saus, voeg citroensap, peper en zout naar smaak toe.
  10. Leg de forellen op een warme schotel, giet de tomatensaus over de vissen en dien op.

Gepost door Elien


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Vis, forel, tomaten, visrecept, visgerecht Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: