Koud: tonijntortilla's met avocado

INGREDIENTEN

  • 250 gr tonijn
  • 1 avocado
  • 3 eetlepels citroensap
  • 1 rode Spaanse peper
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 eetlepel gember
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 4 tortilla’s
  • ijsbergsla
  • gefrituurde ajuinen

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Voorgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Giet de tonijn af en verdeel deze in kleine stukjes.
  2. Halveer de avocado, verwijder de pit, schil de vrucht en snijd het vruchtvlees in miniblokjes
  3. Besprenkel ze met 1 eetlepel citroensap.
  4. Was de peper, verwijder de zaadjes en de zaadlijsten en hak de peper fijn.
  5. Meng de peper samen met de rest van het citroensap, de zonnebloemolie, gember en sojasaus in een kom.
  6. Schep de tonijn en avocadoblokjes door dit sausje.
  7. Verdeel het mengsel over de (eventueel opgewarmde) tortilla's en rol ze op.
  8. Strooi er gefrituurde ajuintjes bovenop.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
tortilla, tonijn, avacado Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: