Koud: zalmtortilla's met roomkaas

INGREDIENTEN

  • 250 gr gerookte zalm
  • 250 gr roomkaas
  • 4 tortilla's (groot)
  • 1/2 krop ijsbergsla
  • 1 komkommer
  • 2 tomaten
  • 2 wortelen
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels verse, fijngehakte bieslook
  • 2 theelepels gedroogde italiaanse kruiden
  • 1/2 eetlepel uipoeder

 

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Voorgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de zalm in fijne reepjes.
  2. Was de sla, doe ze in de slazwierder, laat ze drogen en snijd ze in fijne reepjes.
  3. Was de tomaten en snijd ze in kleine blokjes.
  4. Schil de wortelen en rasp ze fijn.
  5. Was de komkommer en snijd ze in fijne schijfjes. 
  6. Meng in een kom de zalm, roomkaas, bieslook, citroensap, kruiden en uipoeder.
  7. Smeer het mengsel op de tortilla's en verdeel er de groenten naar smaak over.
  8. Rol de tortilla's op en snijd ze eventueel doormidden.

Gepost door Lien


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
zalm, tortilla, roomkaas, sla, tomaten, komkommer Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: