Banketbakkersroom

INGREDIENTEN

  • 2 eierdooiers
  • 40 gr suiker
  • 25 gr bloem
  • 2,5 dl melk
  • vanillestokje
  • 25 gr boter

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : Niet van toepassing

RUBRIEK : Diversen

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Breng de melk met de vanillestok aan de kook.
  2. Klop de eierdooeiers met de suiker wit.
  3. Verwijder de vanillestok.
  4. De eiermassa met de bloem mengen.
  5. De kokende melk geleidelijk op de eiermassa gieten, voortdurend met een klopper blijven mengen.
  6. Op een zacht vuurtje plaatsen.
  7. Door het roeren met een klopper de melk tot een homogene massa laten koken.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
eierdooiers, suiker, bloem, melk, vanillestokje, boter Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: