Karamelsaus

INGREDIENTEN

  • 5 dl water
  • 500 gr griessuiker

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : Niet van toepassing

RUBRIEK : Diversen

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. De helft van het water samen met de griessuiker laten karameliseren.
  2. Deze blussen met de rest van het water.
  3. Niet roeren, maar de suiker de tijd geven om op te lossen.
  4. Het geheel laten afkoelen.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
water, griessuiker, saus Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: