Chocoladesaus

INGREDIENTEN

  • 4 dl water
  • 50 gr griessuiker
  • 250 gr pure chocolade
  • 1 dl room
  • vanille-essence

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : Niet van toepassing

RUBRIEK : Diversen

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. De griessuiker en het water zachtjes laten inkoken tot een lichte stroop.
  2. Deze parfumeren met de vanille-essence.
  3. De stroop au bain-marie zetten en de chocolade in stukjes in de stroop laten smelten.
  4. Als de chocolade gesmolten is, de saus afwerken met room.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
water, griessuiker, pure chocolade, room, vanille-essence Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: