Bosbessen coulis

INGREDIENTEN

  • 250 gr bosbessen
  • 80 gr poedersuiker
  • 1 dl crème de cassis
  • 2 dl slagroom

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : Niet van toepassing

RUBRIEK : Diversen

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Mix de bosbessen en de poedersuiker fijn in de mixer.
  2. Wrijf ze door een fijne tamis.
  3. Roer er de crème de cassis door.
  4. Eventueel luchtig geklopte slagroom onder spatelen.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
bosbessen, poedersuiker, crème de cassis, slagroom Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: