Pasta met gerookte zalm

INGREDIENTEN

  • 400 gr pasta naar keuze
  • 250 gr gerookte zalm
  • 2 courgettes
  • dille
  • 50 gr kruidenroomkaas
  • 10 cl witte wijn
  • olijfolie
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Kook de pasta al dente.
  2. Was de courgette en snijd deze in dunne plakjes.
  3. Snijd de zalm in kleine snippers.
  4. Verhit de olijfolie in de pan.
  5. Bak de courgette in de pan op een zacht vuurtje.
  6. Voeg een beetje dille toe.
  7. Kruid verder af met peper en zout.
  8. Voeg de roomkaas toe en laat dit smelten.
  9. Voeg daarna de witte wijn en de zalm toe.
  10. Laat dit geheel nog een 10-tal minuten op het vuur staan.

Gepost door Jelle


 

REACTIES :

Geschreven door natalie  op 17/10/2008


simpel maar lekker , en snel klaar, kan eventueel nog met verse ontpelde tomatenblokjes afgewerkt worden. grtj natalie



Geschreven door kimberly  op 08/1/2009


goed , maar die wijn is er toch wel ietsje over ! heb perongeluk de hele fles derin gegoten !



Geschreven door marlies  op 08/1/2009


Oei oei , de 10 cl is er al te veel aan , wat moet het dan zijn als je heel de fles heb in gedaan :o ... zeker s proberen mensen , maar geen wijn het is niet lekker zo ... veel succes iedereen ! smakelijk ! :d



Geschreven door Gunter Van steen op 17/10/2009


Zeer lekker. Wij hebben bij de courgette een handvol kerstomaatjes gekapt en deze laten openbarsten door de hitte. De wijn was er zeker niet te veel aan, naar mijn mening. Wij hebben Liebfraumilch gebruikt. Een echte aanrader.



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
pasta, courgette, olijfolie, dille, zalm Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: