Tagliatelle met kaas en ham

INGREDIENTEN

  • 300 gr tagliatelle
  • 250 gr gekookte ham
  • 2,5 dl room
  • 150 gr kaas
  • 6 wortelen
  • 2 tomaten
  • 100 gr parmezaanse kaas
  • 3 eetlepels olijfolie
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Kook de tagliatelle gaar in licht gezout kokend water en 1 eetlepel olijfolie.
  2. Snij de ham in reepjes.
  3. Schraap de wortelen en snijd ze in kleine stukjes.
  4. Ontpit de tomaten en snijd in kleine stukjes.
  5. Stoof de wortelen in olijfolie.
  6. Kook de slagroom en voeg de kaas met ham in een pan met dikke bodem en roer dit tot een dikke saus.
  7. Breng de saus op smaak met peper en zout.
  8. Giet de tagliatelle af en verdeel de pasta over vier warme borden.
  9. Schenk de saus erover, voeg de tomaten en wortelen toe.
  10. Bestrooi het gerecht met parmezaanse kaas.

Gepost door Jelle


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: