Spaghetti met paddestoelen en geitenkaas

INGREDIENTEN

  • 200 gr spaghetti
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 bosuitjes
  • 250 gr gemengde paddestoelen
  • citroensap
  • 100 gr zachte geietenkaas
  • enkele blaadjes basilicum
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 2 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Maak intussen de paddestoelen schoon en snij grote exemplaren zonodig in stukken.
  3. Snij de bosuitjes in stukken van ongeveer 1 cm.
  4. Verkruimel de geitenkaas.
  5. Verhit de olie in een wok.
  6. Pers de teentjes knoflook erboven uit.
  7. Voeg de paddestoelen toe en roerbak deze ongeveer 5 minuten.
  8. Voeg een scheutje citroensap toe en maak op smaak met zout en peper.
  9. Giet de pasta af en schep deze door de paddestoelen.
  10. Verdeel de spaghetti over 2 borden en verdeel de geitenkaas erover.
  11. Serveer direct.
  12. Lekker met gegrilde groenten als courgette, paprika en tomaat.

Bron: www.groentenenfruit.nl


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: