Ravioli met wortel en bloemkool

INGREDIENTEN

  • 1 winterwortel
  • ½ bloemkool
  • 1 dl tomatensap
  • 1 blik ravioli in tomatensaus
  • 50 gram cervelaatworst
  • 2 takjes peterselie
  • 2 takjes selderij
  • geraspte oude kaas

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 2 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Rasp de winterwortel en snij de wortel in blokjes.
  2. Was de bloemkool en snij de bloemkool in roosjes.
  3. Kook ongeveer 10 minuten in een pan de in blokjes gesneden winterwortel en bloemkoolroosjes in de tomatensap gaar.
  4. Snij de cervelaatworst in reepjes.
  5. Schep de ravioli in tomatensaus en de cervelaatworst erdoor.
  6. Warm het goed door en schep op het laatst 2 takjes peterselie en 2 takjes selderij fijngeknipt erdoor.
  7. Bestrooi de ravioli aan tafel met geraspte oude kaas.

Bron: www.groentenenfruit.nl


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Ravioli met wortel en bloemkool, winterwortel, bloemkool, pasta Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: