Perzikensalsa

INGREDIENTEN

  • 3 perziken
  • 1 bosuitje
  • 1 limoen
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 2 eetlepels fijngehakte koriander
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 2 personen

RUBRIEK : Bijgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Schil de perziken voorzichtig, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
  2. Snij het bosuitje in flinterdunne ringetjes.
  3. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil eraf.
  4. Pers de limoen uit. S
  5. chep in een schaal de perzik met de uiringetjes, de geraspte limoenschil, het limoensap, de sambal en de koriander door elkaar.
  6. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat de salsa minstens 15 minuten staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen.
  7. Lekker bij gebakken vis en kip.

Bron: www.groentenenfruit.nl


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
perziken, bosuitje, limoen, sambal oelek, koriander, peper, zout Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: