Heilbot met roomsaus

INGREDIENTEN

  • 750 gr heilbotfilets
  • 50 g kaas
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 dl room
  • 30 g boter
  • 2 eetlepels citroensap
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Visrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Laat de oven voorverwarmen op 200°C 
  2. Schik de heilbotfilets in een vuurvaste, beboterde schotel.
  3. Kruid met peper en zout en besprenkel de filets met het citroensap.
  4. Overgiet de filets met room.
  5. Strooi er de geraspte kaas over en plaats een klontje boter boven op de vis.
  6. Plaats de schotel in de oven en laat de vis garen (15 à 20 minuten).
  7. Overgiet de filets regelmatig met room tijdens het bakken.
  8. Neem de schotel uit de oven en werk af met wat plukjes peterselie.

 


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Heilbot met roomsaus, heilbot, vis, visrecept, hijlbot, room, saus, oven, heilbotfilets, heilbotfilet Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: