Koud: mangosalade met garnalen

INGREDIENTEN

  • 100 gr gepelde grijze garnalen 
  • 1/4 krop ijsbergsla
  • 1 rijpe mango
  • 1 eetlepel (wijn)azijn
  • ½ theelepel mosterd
  • 3 eetlepels olie
  • 4 sprietjes bieslook
  • (versgemalen) peper en zout

 

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 2 personen

RUBRIEK : Voorgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was en droog de sla.
  2. Snijd de sla in fijne reepjes.
  3. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in schijfjes van de pit.
  4. Roer in een kom een sausje van azijn, mosterd, zout, peper en olie.
  5. Verdeel de ijsbergsla en de mango over 2 bordjes.
  6. Verdeel de garnalen en het sausje er over.
  7. Garneer met de sprietjes bieslook.
  8. Serveer met toast of stokbrood.

Bron: www.groentenenfruit.nl


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
mango, garnalen, vinaigrette Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: