Pasta carbonara

INGREDIENTEN

  • 300 gr spekblokjes
  • 1 bakje champignons
  • 1 ui
  • 1 bouillonblokje
  • 400 gr pasta
  • 120 gr geraspte parmezaanse kaas
  • 4 eigelen

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snipper de ui en bak ze.
  2. Bak de champignons en de spekjes, voeg deze samen in een grote pan en bestrooi met peper.
  3. Kook de spaghetti al dente.
  4. Voeg de spaghetti toe aan de spekblokjes en champignons en laat bakken op een laag vuur tot de spaghetti licht gebruind is.
  5. Voeg de eidooiers toe aan het geheel van het vuur weg.
  6. Voeg de parmezaanse kaas toe en meng het geheel.
  7. Voeg zout toe voor de smaak.


 

REACTIES :

Geschreven door Tom Hamx op 22/11/2009


Wil je liever geen ei toevoegen, dan kan je op stap 5 geen ei maar room toevoegen, goed roeren in de pasta tot je ziet dat de room mooi hecht aan de spaghetti. Evt dan nog parmezaan en genieten. Zwarte peper uit de molen geeft dit gerecht een extra touch en ziet er ook fantastisch uit!



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: